Slik viser du Enheter i Mitt nettverk

Utvid alle | Skjul alle

Kaspersky-programmet viser følgende informasjon om enheter som er koblet til det trådløse nettverket eller kablede Ethernet-nettverket ditt:

Hvis en ruter oppdages på hjemmenettverket ditt, vil enhetskortet foreslå å installere Kaspersky VPN Secure Connection på ruteren for å aktivere Kaspersky VPN. Kun tilgjengelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Kaspersky VPN-funksjonalitet er ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

Slik viser du enheter som er koblet til nettverket ditt

Hvordan endre enhetsnavnet

Slik endrer du enhetstypen